Plisségordijnen op maat

Heeft jouw woning bijzondere ramen die je wilt voorzien van stijlvolle en functionele raamdecoratie? Zoek niet verder! Bij De Raamdecoratie Expert bieden wij dé oplossing voor deze situatie: plisségordijnen op maat. Of het nu gaat om draaikiepramen, dakramen, lichtkoepels of serres, ons plissé gordijn op maat kan perfect passen bij ieder raam.

Naast de functionaliteit van plisségordijnen, voegen ze ook een mooie touch toe aan je interieur. Ontdek nu de mooie plissé gordijnen op maat van De Raamdecoratie Expert!

Voordelen van plissé gordijnen op maat

Plisségordijnen zijn een populaire vorm van raambekleding die tal van voordelen biedt. Deze voordelen zijn onder andere:

  • Perfecte pasvorm: plissé gordijnen op maat worden speciaal gemaakt voor de afmetingen van jouw ramen, wat zorgt voor een perfecte pasvorm en een gepersonaliseerde uitstraling.
  • Geschikt voor diverse raamsoorten: ze zijn geschikt voor verschillende soorten ramen, waaronder serres, draaikiepramen, dakramen en bijzondere raamvormen.
  • Optie voor top down / bottom up bediening: je hebt de optie om de plisségordijnen zowel van boven-naar-beneden als van onder-naar-boven te bedienen, waardoor je volledige controle hebt over de lichtinval en privacy.
  • Eenvoudige montage met EasyClick: plisségordijnen op maat kunnen zonder boren worden gemonteerd met het EasyClick raamdecoratiesysteem.
  • Vocht- en vuilafstotend: ze zijn voorzien van een speciale coating die vocht en vuil afstoot, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden zijn.
  • Licht- en warmte reflecterend: plisségordijnen kunnen licht en warmte reflecteren, waardoor ze bijdragen aan een comfortabel binnenklimaat.

Kies voor plisségordijnen op maat van De Raamdecoratie Expert en geniet van deze voordelen voor jouw ramen!

Plisségordijn op maat door De Raamdecoratie Expert

Wij hebben eigen ateliers waar onze hoogwaardige raamdecoratie op maat wordt vervaardigd, volledig naar jouw wensen en specificaties. Ons team van professionals beschikt over genoeg ervaring in het ontwerpen, produceren en installeren van diverse soorten raambekleding. Doordat wij onze producten in eigen beheer produceren, kunnen wij daarnaast de hoogste kwaliteitsnormen waarborgen. Hierdoor ben je verzekerd van duurzame, functionele en stijlvolle raamdecoratie die perfect aansluit bij jouw raam, huis en jouw persoonlijke smaak.

EasyClick raamdecoratie

Zoek je een makkelijke, veilige en snelle manier voor het monteren van jouw plissé gordijnen op maat? Dan is het Easy Click systeem uit ons assortiment de oplossing die je zoekt! Dit innovatieve systeem biedt minder gedoe en meer gemak bij de installatie van diverse soorten raamdecoratie, zoals een plissé gordijn op maat. Het systeem bestaat uit een aluminium frame met een magneetstrip op de randen, die stevig op het kozijn worden bevestigd met magneetband. Wil je meer weten over deze handige oplossing? Ontdek hier alles over EasyClick raamdecoratie.

Heb je specifieke vragen over onze plisségordijnen of de EasyClick raamdecoratie? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact opnemen kan door een appje te sturen, te bellen, een dm te sturen op Instagram, te mailen of het door ons contactformulier in te vullen. We staan via al deze wegen klaar om je vragen te beantwoorden en helpen je graag verder!

20210911 165132

Prijs van een plisségordijn op maat

Bij De Raamdecoratie Expert kun je rekenen op een complete service. Ons team van professionals staat klaar om je te assisteren bij het maken van de juiste keuze en om al jouw vragen omtrent het design en productieproces te beantwoorden.

Geen zin of tijd om zelf de afmetingen van je gordijnen te nemen of om ze te monteren? Geen zorgen! Binnen een straal van 30 kilometer komen wij gratis bij jou langs om de raamdecoratie in te meten. Daarnaast installeren wij nieuwe gordijnen al vanaf 30 euro per stuk.

We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is, en daarom nemen wij graag het werk uit handen. We streven ernaar om alles met betrekking tot jouw raamdecoratie binnen vier weken geregeld te hebben. Zo kun je snel genieten van jouw nieuwe raamdecoratie! Bij De Raamdecoratie Expert staan we voor je klaar, van begin tot eind om ervoor te zorgen dat jouw raambekleding perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

100% tevredenheidsgarantie

Bij De Raamdecoratie Expert staat de klantbeleving bovenaan onze prioriteitenlijst. Daarom sturen wij pas een factuur wanneer alles tot in de puntjes is geregeld. Dit betekent dat je pas hoeft te betalen wanneer je 100% tevreden bent!