Over ons

Jouw ramen, onze passie - ontdek onze professionele raamdecoratie service

Maak kennis met
De Raamdecoratie Expert

Bij De Raamdecoratie Expert zijn we al meer dan 20 jaar gepassioneerd bezig met het creëren van de perfecte sfeer in jouw huis. Als ervaren spelers in de raamdecoratie-industrie weten wij als geen ander hoe belangrijk de juiste raamdecoratie is om de uitstraling en functionaliteit van een kamer te verbeteren.

Wij zijn trots op onze eigen ateliers en workshops waar we hoogwaardige raamdecoratie op maat maken, precies volgens jouw wensen en specificaties. Ons team van professionals heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en installeren van verschillende soorten raambekleding.

Doordat wij onze producten zelf produceren, kunnen wij de hoogste kwaliteitsnormen garanderen. Hierdoor ben je verzekerd van duurzame, functionele en stijlvolle raamdecoratie die perfect past bij jouw persoonlijke smaak.

Klanttevredenheid staat bij ons voorop en daarom bieden wij niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een uitgebreide service. Van advies tot installatie, wij zorgen ervoor dat je de beste hulp krijgt bij het kiezen en installeren van jouw raamdecoratie. En omdat wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is, nemen wij het werk graag uit handen.

Ons assortiment bestaat uit een ruime keuze aan stijlvolle en duurzame raamdecoratie-opties, zoals jaloezieëngordijnen, rolgordijnen en horren. Kortom, bij De Raamdecoratie Expert bieden wij hoogwaardige, op maat gemaakte raamdecoratie die jouw huis transformeert en jouw levensstijl verbetert. Kies voor De Raamdecoratie Expert en geniet van de beste ervaring en de mooiste raamdecoratie.

20220219 155724