Hout jaloezie op maat

Ben je op zoek naar de perfecte combinatie van sfeer, functionaliteit en veelzijdigheid voor jouw interieur? Kies dan voor een hout jaloezie op maat van De Raamdecoratie Expert! Deze vorm van raamdecoratie bestaat uit horizontale lamellen die je moeiteloos kunt verstellen, waardoor je zelf de gewenste lichtinval in huis bepaalt.

Lees verder en ontdek hoe onze hout jaloezieën op maat de perfecte finishing touch kunnen zijn voor jouw huis.

Hout jaloezieën op maat door De Raamdecoratie Expert

Elk huis en elk raam is uniek, daarom bieden wij maatwerk aan. In onze eigen ateliers maken wij onze hoogwaardige raamdecoratie, waaronder hout jaloezieën op maat. Doordat we de raamdecoratie op maat maken, kan deze volledig voldoen aan de specifieke wensen en eisen van onze klanten. Ons ervaren team beschikt over jarenlange expertise in het ontwerpen, produceren en installeren van diverse vormen van raambekleding. Dankzij ons interne productieproces kunnen wij bovendien ook hoge kwaliteitsstandaarden waarborgen. Kies voor topkwaliteit en vertrouw op De Raamdecoratie Expert!

 

Prijs van hout jaloezieën op maat

Bij De Raamdecoratie Expert streven we ernaar om kwalitatieve hout jaloezieën op maat voor een aantrekkelijke prijs aan te bieden. Daarbij hoef je pas te betalen nadat je 100% tevreden bent over onze service en de geïnstalleerde jaloezieën. Zo weet je zeker dat je waar krijgt voor je geld!

Wil je graag weten hoeveel een hout jaloezie of jaloezieën van een ander materiaal op maat, je naar verwachting gaan kosten? Dat is eenvoudig te achterhalen met onze handige rekentool, die beschikbaar is op deze pagina.

Voor een exacte prijsopgave en uitgebreidere informatie die specifiek afgestemd is op jouw situatie, kun je een offerte aanvragen bij ons.

Mogelijkheden hout jaloezieën op maat

Het bijzondere van hout jaloezieën op maat is dat je de breedte van de lamellen volledig kunt afstemmen op jouw smaak en interieur. Of je nu voor smalle lamellen kiest voor een verfijnde uitstraling, of juist voor bredere varianten gaat voor een robuuste look, alles is mogelijk. Naast jaloezieën van hout, bieden wij ook jaloezieën van andere hoogwaardige materialen. Deze materialen zijn: bamboe, PVC, aluminium en abachi. Door deze verschillende opties kun je ervoor zorgen dat de raamdecoratie perfect aansluit bij jouw stijl en huis.

EasyClick raamdecoratie

Zoek je een eenvoudige, veilige en flexibele manier voor het monteren van de hout jaloezieën op maat? Dan is het Easy Click systeem uit ons assortiment iets voor jou! Dit innovatieve systeem maakt het mogelijk om je raamdecoratie te monteren zonder te hoeven boren of schroeven. Dat betekent minder gedoe en meer gemak. Het is een veelzijdig systeem dat kan worden gebruikt voor verschillende soorten raamdecoratie, waaronder houten jaloezieën. Het systeem bestaat uit een aluminium frame met een magneetstrip op de randen die op het kozijn wordt bevestigd met magneetband.

Benieuwd naar dit handige systeem? Lees hier meer over de EasyClick raamdecoratie.

20210916 192208

Voordelen van hout jaloezieën op maat

Ontdek de voordelen van houten jaloezieën op maat! Deze op maat gemaakte raamdecoratie biedt tal van voordelen. Hieronder vind je een aantal voordelen waarom houten jaloezieën een uitstekende keuze zijn:

  • Perfecte pasvorm: een hout jaloezie op maat wordt precies volgens de afmetingen van jouw raam gemaakt, wat zorgt voor een perfecte pasvorm.
  • Stijl en warmte: houten jaloezieën voegen een natuurlijke en warme uitstraling toe aan je interieur. Ze passen goed bij diverse interieurstijlen, van klassiek tot modern.
  • Lichtregulering: met jaloezieën kun je de hoeveelheid licht die je wilt binnenlaten eenvoudig aanpassen. Draai de lamellen om de gewenste lichtinval te regelen.
  • Privacy: door het verstellen van de lamellen kun je de gewenste mate van privacy behouden terwijl je toch van natuurlijk licht kunt genieten.
  • Duurzaamheid: houten jaloezieën zijn duurzaam en gaan lang mee. Ze zijn bestand tegen slijtage en vervagen niet snel.
  • Isolatie: houten jaloezieën kunnen helpen bij het isoleren van de ramen, waardoor ze bijdragen aan een betere energie-efficiëntie in je huis.
  • Onderhoud: het onderhouden van houten jaloezieën is eenvoudig. Regelmatig afstoffen en afnemen met een vochtige doek is meestal voldoende om ze schoon te houden.

Kies voor De Raamdecoratie Expert

Bij De Raamdecoratie Expert ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige raamdecoratie op maat. Je kunt bij ons rekenen op raamdecoratie die duurzaam, functioneel en stijlvol is. Bovendien zetten we klanttevredenheid voorop en bieden we een uitgebreide service om aan al jouw wensen te voldoen. Van advies tot installatie, wij staan klaar om je te voorzien van deskundige begeleiding bij het selecteren en monteren van de door jou gekozen van hout gemaakte jaloezieën. Daarbij doen we onze uiterste best om alles binnen vier weken te kunnen regelen. Zo kun je snel genieten van jouw nieuwe en prachtige jaloezieën!

Enthousiast geworden over onze service en onze hout jaloezie op maat voor jouw ramen? Maak dan een afspraak om onze showroom te bezoeken of om de jaloezieën te laten inmeten.